Exklusiv distributör av succégreppet Ariv som motverkar armskador

Fler än 100 000 sålda på 1 år & rekommenderad av mer än 450 padeltränare!

Nu säljs succéprodukten Ariv hos oss på House of Bontin. Ariv är en spansk grundgrepplinda för padel som både förbättrar ditt spel och som motverkar armskador. Ett stort problem inom padel är att många får skador på arm, axel och armbåge. Det kan uppstå av flera anledningar såsom överbelastning, fel teknik, vibrationer från racket vid träff och fel storlek på greppet. Ett padelrack har ju inte flera greppstorlekar att välja på som med tennisrack, så för många padelspelare är greppet för litet vilket kan leda till skador. Ariv gör greppet både tjockare och skönare och kan dessutom absorbera upp till 70% av vibrationerna som uppstår vid spel. Så gör det smarta valet och spela med Ariv!

Det organiska greppet väger enbart 4 gram och monteras mycket enkelt och snabbt på bara någon minut! Efter att du applicerat Ariv lägger du bara på en överlinda du gillar så är du redo för att spela. Måttet på Ariv är 107x120mm och passar för alla padelhandtag. Med Ariv blir ditt grepp tjockare, bekvämare och ger en skönare känsla vid spel.

  • Godkänd av specialistläkare
  • Testad och utvärderad på specialiserade padelcenter
  • Certifierad av professionella spelare
  • Patenterad produkt

Pris 229 kr och köps här

House of Bontin är exklusiv distributör av Ariv i Sverige. Är ni återförsäljare och vill sälja Ariv på er padelhall eller webshop är ni välkomna att kontakta oss på info@houseofbontin.se eller ring oss på 0766350412. Varmt välkomna!


    Lämna en kommentar

    Vänligen notera att alla kommentar kontrolleras före publicering