Enkla sätt att bli en snabbare spelare

 

Nyheter för hastighetsträning!

För att bli en bättre spelare är det viktigt att förbättra din reaktionsförmåga, explosivitet och koordination. Med HoB sports smarta träningsprodukter för hastighetsträning kan du effektivt vässa dina färdigheter. Träna regelbundet hemma eller på banan för att nå dina mål snabbare. Vi har valt ut de vanligaste och populäraste träningsverktygen som tennisklubbar och proffsen använder.

Här kan du köpa HoB sports träningshäckar, hopprep, låga koner, markeringslinjer och träningsstege. Perfekta redskap som går att anpassa helt efter dina egna specifika behov och som passar för så många övningar som möjligt.

Träning med hopprep, träningshäckar, låga koner, träningsstege och markeringslinjer kan ge en tennisspelare och padelspelare många fördelar:

  • Hopprep kan hjälpa till att förbättra koordination, kondition och explosivitet. Genom att hoppa repet ökar spelarens förmåga att snabbt förflytta sig runt på banan, vilket kan förbättra deras förmåga att svara på snabba bollar.
  • Träningshäckar, låga koner och träningsstegar kan hjälpa till att förbättra snabbhet, rörlighet och teknik. Genom att springa runt, hoppa över och under häckarna och konerna, kan spelaren förbättra sin förmåga att reagera snabbt på olika situationer på banan.
  • Markeringslinjer kan hjälpa till att förbättra placeringen av spelarens slag och fotarbete. Genom att träna på att slå mot en specifik markering eller träna på att röra sig till en viss position på banan, kan spelaren förbättra sin precision och rörlighet.

Sammanfattningsvis kan träning med hopprep, träningshäckar, låga koner, träningsstege och markeringslinjer hjälpa spelare att förbättra sin koordination, kondition, explosivitet, snabbhet, rörlighet, teknik, precision och fotarbete - alla viktiga egenskaper för att bli en framgångsrik tennis- och padelspelare.

HoB sports Speed Jump Rope

HoB_sports_speed_ladder_träningsstege_hastighetsträning_House_of_Bontin
HoB sports Speed Jump Rope är ett professionellt speed-hopprep med tyngder i handtagen för att få upp hastigheten i repet. Det går enkelt att plocka ut tyngderna om man önskar. Med inbyggt vridbart kullager så minimeras trassel vilket gör det effektivt och enkelt att använda utan att behöva lägga tid på att reda ut trassligt rep. Handtagen är ergonomiskt utformade och har mjuka skumhandtag för ett skönt och fast grepp. Hopprepet är 3m lång och går att justera i längd vilket gör att det passar både vuxna (upp till ca 190cm långa) och juniorer. Det går lätt att korta av repet så att det passar barn och kortare vuxna.
Köp hopprep här

HoB sports Markers Low Cones

HoB_sports_markers_low_cones_låga_koner_hastighetsträning_House_of_Bontin

HoB sports Markers Low Cones är låga markeringskoner ideala för hastighetsträning inom nästan alla idrotter; perfekt för tennisspelare, padelspelare, fotbollsspelare mfl. Låga koner är ett superpopulärt träningsredskap som används flitigt av amatörspelare såväl som av proffsen! Med hjälp av koner kan du enkelt förbättra din snabbhet, smidighet, fotarbete och teknik. Tar knappt någon plats i din träningsväska så det är enkelt att ta med dig till banan eller träningspasset med laget. Eller varför inte öva hemma på tomten, på uppfarten eller i vardagsrummet! Det finns oändligt många övningar du kan göra med låga koner så du kan variera din träning varje dag om du önskar.

Köp låga koner 10-pack här eller 50-pack här

HoB sports Speed Ladder

HoB_sports_speed_ladder_träningsstege_hastighetsträning_House_of_Bontin

HoB sports Speed Ladder är en 5 meter lång justeringsbar träningsstege som passar alla idrottare som vill bli snabbare, mer explosiva och förbättra koordinationen och vässa på sitt fotarbete. Perfekt att träna med hemma på gräsmattan och altanen eller ta med till tennisbanan eller fotbollsplanen. Du kan justera mellanrummen som du önskar beroende på vilka övningar du kör. Med de medkommande metallpinnarna kan du snabbt fästa stegen i gräset för att hålla den på plats. Den praktiska förvaringsväskan gör att du lätt kan bära med den till din träning.

Köp träningsstege här

HoB sports Court Line Markers

HoB_sports_court_markers_lines_markeringslinjer_hastighetsträning_House_of_Bontin

HoB sports gula Court Line Markers för hard court underlag har en texturerad yta undertill för att motverka att den glider iväg för lätt eller blåser bort om du tränar utomhus. Denna nätta linjemarkering är perfekt för hastighetsträning, för att utveckla ditt fotarbete och för spelstrategi. Passar för träning av alla spelare oavsett nivå och ålder.

Markeringen har en behändig storlek (34x7,5cm) och väger bara ca 80 gram så den får enkelt plats i träningsväskan och bära med sig till banan när du ska genomföra dina övningar. Den gula färgen syns tydligt mot banans underlag så att du inte missar den i farten. Linjen är enkel att rengöra och materialet är slitstarkt för att hålla länge. Kanterna är lätt sluttande för att minimera risk att snubbla.

Köp markeringslinjerna här

HoB sports Speed Hurdles

HoB_sports_speed_hurdles_träningshinder_hastighetsträning_House_of_Bontin

För att bli en bättre spelare är det viktigt att förbättra din reaktionsförmåga, explosivitet och koordination. Med HoB sports smarta träningshäckar kan du effektivt vässa dina färdigheter. Träna regelbundet hemma eller på banan för att nå dina mål snabbare. Den gröna häcken går att justera i fyra olika höjder så att du kan anpassa den helt efter dina egna specifika behov och för att passa så många övningar som möjligt.

Köp träningshäckarna här

Smart tips för bästa pris!

Alla produkterna för hastighetsträning finns också att köpa som ett komplett paket till ett fördelaktigt pris här

 HoB_sports_speed_training_kit_hastighetsträning_House_of_Bontin


Lämna en kommentar

Vänligen notera att alla kommentar kontrolleras före publicering